Κοινοτικό Συμβούλιο

Κοινοτικό Συμβούλιο

Μήνυμα του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτουλλά

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της κοινότητας, δημότες, απόδημοι, επισκέπτες, παραθεριστές και περιηγητές του διαδικτύου,

Η κοινότητα μας, πρωτοπορώντας στην ηλεκτρονική επικοινωνία, έχει αναπτύξει ψηφιακές υποδομές, τις οποίες θα εκσυγχρονίζει και θα αναβαθμίζει συνεχώς, στην προσπάθεια της να εφαρμόσει την ηλεκτρονική διακυβέρνηση σε όλους τους τομείς.

Καλωσορίσατε λοιπόν, στην ιστοσελίδα μας.

Μέσα από την πλοήγηση και περιδιάβασή της, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε τον Μουτουλλά, ένα από τα ωραιότερα χωριά της Κύπρου, αμφιθεατρικά κτισμένο, μέσα σε οργιώδη βλάστηση, στα βουνά της βόρειας Μαραθάσας, σε 800μ υψόμετρο, στην οροσειρά του Τροόδους. Στο κέντρο του οικισμού, δεσπόζει περήφανα ο πανέμορφος ναός της Αγίας Παρασκευής, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Κοινότητας.

Είμαστε βέβαιοι, πως θα εντυπωσιαστείτε από τις φυσικές ομορφιές, την πλούσια ιστορία μας, τους θρύλους και τις παραδόσεις μας, τη μαγεία που αποπνέει το φυσικό περιβάλλον του χωριού μας όλες τις εποχές του χρόνου, για τα οποία μπορείτε να πάρετε εδώ, μια πρώτη γεύση. Θα γνωρίσετε τα αξιοθέατα και τα Μουσεία μας, το αναγνωρισμένο από την UNESCO μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς (κατασκευή ΣΚΑΦΗΣ). Έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις μας, τα δρόμενα εδώ και για τις προσπάθειες ανάπτυξης και αναβάθμισης που σχεδιάζουμε και εκτελούμε. Επίσης μπορείτε να καταθέτετε απόψεις και εισηγήσεις που θα λειτουργήσουν σαν δεξαμενή άντλησης ιδεών για όλα τα θέματα.

Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να ζήσετε για λίγο ή πολύ στο χωριό μας, σε διαθέσιμα καταλύματα ή ακόμα να αποκτήσετε την εξοχική σας κατοικία στον Μουτουλλά. Είμαστε βέβαιοι ότι, μια επίσκεψη στο χωριό μας θα είναι αρκετή για να σας κερδίσει!

Φιλοδοξούμε να καταστήσουμε την ιστοσελίδα μας εργαλείο εύκολης και γρήγορης διεκπεραίωσης των εργασιών και των συναλλαγών των πολιτών με την κοινότητα, όπως και μέσο εικονικής, ηλεκτρονικής ή τρισδιάστατης ξενάγησης των επισκεπτών, ακόμα και από το σπίτι τους.

Εμείς, ως Κοινοτικό Συμβούλιο, με τη συνδρομή των Οργανωμένων Συνόλων και του κόσμου μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Ιωάννης Γεωργιάδης

Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτουλλά

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτουλλά, που έχουν εκλεγεί κατά τις Κοινοτικές εκλογές που έγιναν στις 9 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με τον Περί Κοινοτήτων Νόμο είναι οι ακόλουθοι:

Ιδιότητα
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
Email
Πρόεδρος
Ιωάννης Γεωργιάδης
ioannisgeorgiadis47@gmail.com
Αναπληρωτής Πρόεδρος
Χρήστος Ιωαννίδης
staele@cytanet.com.cy
Μέλος
Χρίστος Ιωάννου
Μέλος
Χριστάκης Κωνσταντινίδης
Μέλος
Ανδρέας Μιχαήλ

Λογότυπο Κοινοτικού Συμβουλίου

Το κοινοτικό Συμβούλιο επέλεξε να καθιερώσει ως λογότυπο την προσωπογραφία του κτήτορα του ναού της εκκλησίας της Παναγίας του Μουτουλλά, Ιωάννη Μουτουλλά με αναγραφή του έτους που κτίστηκε η εκκλησία, το 1280.

Το λογότυπο: