Κοινοτικό Συμβούλιο

Κοινοτικό Συμβούλιο

Μήνυμα του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτουλλά

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Mε ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω, εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου, αλλά και όλης της Κοινότητας Μουτουλλά, στην ιστοσελίδα μας.

Μέσα από αυτή, θα θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να γνωρίσετε την Κοινότητά μας και να βρείτε πληροφορίες για το μικρό, αλλά πανέμορφο χωριό μας που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στα βουνά της Μαραθάσας, σε 800μ υψόμετρο στην οροσειρά του Τροόδους.

Πολλές οι φυσικές ομορφιές, οι θρύλοι και οι παραδόσεις μας, πλούσια η ιστορία του τόπου μας, για τα οποία μπορείτε να πάρετε εδώ, μια πρώτη γεύση.   Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις μας, να πάρετε μια ιδέα για τη μαγεία που αποπνέει το φυσικό περιβάλλον του χωριού μας όλες τις εποχές του χρόνου μέσα από το φωτογραφικό υλικό και  να βρείτε κατάλυμα,  για να μείνετε,  αν επιθυμείτε να ζήσετε για λίγο ή πολύ στο χωριό μας, κάτι που θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα.

Είμαστε σίγουροι ότι, μία επίσκεψή σας στο Μουτουλλά, θα είναι αρκετή για να σας κερδίσει!

Ευελπιστούμε  η  ιστοσελίδα μας  να γίνει το μέσο επικοινωνίας μας με όλους εσάς που θα την επισκεφτείτε, και θα αποτελέσει έναυσμα , για να τα πούμε από κοντά, στο Μουτουλλά μας.

Κλείνοντας αυτό το σύντομο χαιρετισμό, θεωρώ καθήκον μου να ευχαριστήσω τους καλούς συνεργάτες μου, χωρίς την ανιδιοτελή προσφορά των οποίων αυτή η ιστοσελίδα δεν θα λειτουργούσε. Στον Χρίστο Γεωργιάδη, δημιουργό αυτής της ιστοσελίδας και στις συνεργάτιδες του και συνδιαχειρίστριες του ιστότοπου αυτού, απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ και εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη τη μεγάλη αυτή προσφορά στη μικρή ιδιαίτερη τους πατρίδα.

Εκ μέρους όλης της Κοινότητας

Μαρίνος Χριστοδούλου
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτουλλά

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Μουτουλλά, που έχουν εκλεγεί κατά τις Κοινοτικές εκλογές που έγιναν στις 18 Δεκεμβρίου 2017, σύμφωνα με τον Περί Κοινοτήτων Νόμο είναι οι ακόλουθοι:

Ιδιότητα
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
Email
Μαρίνος Χριστοδούλου
chmarinoschristodoulou@gmail.com
Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Κασινίδης
Μέλος
Ελένη Κωνσταντινίδου
Κωνσταντίνος Κλεάνθους
Μέλος

Λογότυπο Κοινοτικού Συμβουλίου

Το κοινοτικό Συμβούλιο επέλεξε να καθιερώσει ως λογότυπο την προσωπογραφία του κτήτορα του ναού της εκκλησίας της Παναγίας του Μουτουλλά, Ιωάννη Μουτουλλά με αναγραφή του έτους που κτίστηκε η εκκλησία, το 1280.

Το λογότυπο: