ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – Υπόδειξη σημείου τοποθέτησης ιδιωτικής παροχής

Published by moutoullas on

← Πίσω
ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥΤΟΥΛΛΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

26/10/2020

Στα πλαίσια του σχεδιασμού του Αποχετευτικού Συστήματος της Κοινότητας Μουτουλλά, είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί το έντυπο υπόδειξης σημείου και να επιστραφεί στο Κοινοτικό Συμβούλιο μέχρι τις 30/11/2020 από όλους τους ιδιοκτήτες τεμαχίων και κατοικιών στον Μουτουλλά. Το έντυπο μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να το «κατεβάσει» (download) από τον σύνδεσμο πιο κάτω και να το εκτυπώσει. Αφού το συμπληρώσει, πρέπει να το αποστείλει με email, τηλεομοιότυπο (φαξ) ή ταχυδρομικώς στο Κοινοτικό Συμβούλιο Μουτουλλά.

Στο εν λόγω έντυπο ζητείται να υποδειχθεί το σημείο στο οποίο ο κάτοχος του ιδιωτικού τεμαχίου επιθυμεί να γίνει η σύνδεση του τεμαχίου του με το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα, έτσι όπως φαίνεται στο παράδειγμα που δίνεται. Τα τεμάχια για τα οποία θα υποδειχθεί σημείο τοποθέτησης ιδιωτικής παροχής πρέπει να βρίσκονται εντός της οικιστικής περιοχής (οικίες, οικόπεδα, χωράφια).

Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, συμπλήρωσης και υποβολής του εν λόγω εντύπου, το Κοινοτικό Συμβούλιο θα υποδείξει τη σύνδεση, όπου αυτό κρίνει ορθό. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε να αποτείνεστε στο Κοινοτικό Συμβούλιο.

Ευχαριστούμε
Από το Κοινοτικό Συμβούλιο Μουτουλλά

Κατέβασε το έντυπο υπόδειξης σημείου τοποθέτησης ιδιωτικής παροχής πατώντας εδώ
Categories: Uncategorized