ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΤΟΥΛΛΑ

Published by moutoullas on

← Πίσω
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΤΟΥΛΛΑ

Με τη δήλωσή μας αυτή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πολίτες γιατί μας έδωσαν την εντολή να ηγηθούμε της Κοινότητας για την επόμενη πενταετία. Αυτό υπονοεί ότι αποδέχτηκαν το βασικό μας σύνθημα ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Πρωταρχικός μας λοιπόν στόχος είναι, η εγκατάλειψή του διχαστικού κλίματος και η επαναφορά της ενότητας στον κόσμο, ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να παραμείνουμε ενεργοί πολίτες και να καταστήσουμε τον Μουτουλλά πρότυπο ορεινού χωριού και ελκυστικό προορισμό για τους επισκέπτες.

Οι εκλογές τέλειωσαν. Τώρα, όλοι μας ας συνταχθούμε στις Ομάδες Δράσης, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα της ζωής τους. Να ολοκληρώσουμε τα μικρά και τα μεγάλα έργα, να διεκδικήσουμε κονδύλια για νέα έργα και να αποτρέψουμε την πληθυσμιακή συρρίκνωση της κοινότητάς μας. Θα ενημερώνουμε τους πολίτες για κίνητρα, παροχές και επιχορηγήσεις που δικαιούνται και θα τους βοηθούμε να τα διεκδικούν.

Αναμένουμε την συνεργασία όλων και είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, κυρίως για θέματα πράσινης ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Σε συνέχεια με τα πιο πάνω, ανακοινώνουμε επίσημα το νέο συμβούλιο του Μουτουλλά όπου απαρτίζεται από τα πιο κάτω άτομα:

Ιδιότητα
Ονοματεπώνυμο
Ιωάννης Γεωργιάδης
Αντιπρόεδρος
Χρίστος Ιωαννίδης
Μέλος
Χρίστος Ιωάννου
Χριστάκης Κωνσταντινίδης
Μέλος
Categories: Uncategorized