Έκθεση Κυπριακής Χειροτεχνίας και ζωγραφικής 2017

Published by moutoullas on

← Πίσω
Εγκαίνια έκθεσης

Τελέστηκαν στις 12/08/2017, στις 11:00π.μ. τα εγκαίνια της «Έκθεσης Κυπριακής Χειροτεχνίας και ζωγραφικής 2017» από τον κύριο Αθηνόδωρο Γεωργίου, εκπαιδευτή Κυπριακής Χειροτεχνίας. Στα εγκαίνια ήταν παρόντες κάτοικοι και απόδημοι του Μουτουλλά, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση και το θαυμασμό τους για την όλη διοργάνωση και την ποιότητα των εκθεμάτων.

Ο επισκέπτης της έκθεσης έχει τη δυνατότητα να δει δημιουργίες ανθρώπων του Μουτουλλά. Με πολλή αγάπη και σεβασμό προς την παράδοση, έφτιαξαν παραδοσιακά αντικείμενα ακολουθώντας τον πατροπαράδοτο τρόπο κατασκευής τους, τα οποία μπορεί κανείς να θαυμάσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον β ΄όροφο του κτηρίου του Κοινοτικού Συμβουλίου.
Στον ίδιο χώρο εκτίθενται αντίγραφα φωτογραφιών με στιγμιότυπα από τη ζωή των κατοίκων του Μουτουλλά στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά και εικόνες του οικισμού από παλαιότερες εποχές.

Η κυρία Αντρούλα Κουντούρη εμπλούτισε την έκθεση με αρκετούς πίνακες ζωγραφικής, που εντυπωσιάζουν και μαρτυρούν ότι ο τόπος αυτός έχει γεννήσει πολλούς χαρισματικούς ανθρώπους.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, έως και την Κυριακή 20/08/2017.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Categories: Uncategorized